VARER 

Hos The Sustainable Wardrobe sælger vi brugt tøj, tasker/accessories & sko til kvinder & mænd. Alle priser er i danske kroner og inklusive moms og der tillægges ikke yderligere gebyrer. Da vi sælger brugte varer, benytter vi os af brugt moms ordningen og køber kan ikke fratrække købsmoms. 

 

BETALING


The Sustainable Wardrobe modtager betaling med VISA-Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron & mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


LEVERING


Gratis levering på alle ordre over 500kr. 


The Sustainable Wardrobe sender alle med pakker med DAO. Du kan vælge i mellem:

  • Levering til din adresse 
  • Levering til pakkeshop 
  • Levering til erhverv 
  • Afhent i butikken, Design Hub - Bredgade 45, 7400 Herning. 
  • Gratis levering i Herning

Vi sender pakker Mandag - Onsdag - Fredag og leverer inden for 2-4 dage. Bemærk at der kan være i perioder med længere leveringstid på grund af travlhed og eller ferie. 


Du modtager du en sms/e-mail når pakken er afleveret, hvor i du kan finde dit tracking nummer. Derefter vil du få besked igen, når pakken er klar til afhentning hos det valgte pakkeshop. I tilfælde af at du ikke afhenter din pakke inden for afhentning fristen, vil pakken blive sendt retur til os. Omkostninger vil blive pålagt, dig som kunde. 

Bliver din pakke forsinket eller opstår der nogle problemer med levering undervejs, så tag endelig kontakt til os på:


Mail: info@thesustainablewardrobe.dk

Telefon nr: 29 70 78 00


Vigtigt:


Hvis du modtager en pakke, der er blevet beskadiget under levering, så anbefaler vi dig at tage billeder inden du åbner pakken. Hvis der er tegn på en skadet vare, så kontakt os og vi følger op med DAO. 


Forsendelse udenfor DK? Så send os mail på info@thesustainablewardrobe.dk for at høre nærmere. 

Shipping outside of Denmark? Send us an email at info@thesustainablewardrobe.dk for more information. 

REKLAMATIONSRET


Hos The Sustainable Wardrobe sælger vi brugt tøj/sko/accessories. Det er almindeligt at brugsspor kan forekomme. Som regel vil alle varer på webshoppen være uden fejl/huller/mangler. Skulle der være en vare med fejl, vil dette altid være nævnt i produktbeskrivelsen og derfor ikke gyldig som reklamations grund. Har du spørgsmål til en vare, du kigger på så skriv endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe! Benyt enten chat funktionen på shoppen eller send os en mail. 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, som du ikke selv er skyld i. 

Reklamation vedrørende fejl og mangler bedes du kontakte The Sustainable Wardrobe inden for 2 måneder på mail: info@thesustainablewardrobe.dk

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved fejlagtigt brug/vask af produktet. 

The Sustainable Wardrobe vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering skal reklamationer sendes til:

DESIGN HUB, THE SUSTAINABLE WARDROBE

Bredgade 45 

7400, Herning


Der modtages ikke pakker sendt pr efterkrav. Pakken skal sendes til adressen. Pakker der bliver sendt til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet. RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din pakke eller afhenter i en pakkeshop.  Omkostninger for returnering, skal du selv betale. Overskrides retur fristen, vil pengene ikke blive refunderet. 

Hos The Sustainable Wardrobe sælger vi kun second hand & vintage tøj og derfor helt naturligt med nogle brugsspor, især med vintage tøj, da det som regel har haft flere år på banen. Når varen kommer retur, vil vi vurderer tøjet og hvis det viser tegn på brug, som ikke var der ved købet, mister du retten til at få dine penge retur. 

Derudover skal alle hangtags, sidde i tøjet, præcis ligesom når du handler hos en webshop/butik, der sælger nye varer. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 7 dage efter returnere forsendelsen.

Sådan gør du:

Bestil en returlabel herReturlabel koster 50,- og sendes med DAO. Det er nemt at sende dine varer retur, det eneste du skal gøre er at udfylde dine oplysninger og betale via returportalen. Til sidst får du en kvittering med din pakkelabel. Da pakken sendes med DAO, er det også muligt at skrive e-label koden på pakken. Så slipper du for at printe. 

Det er helt op til dig om du ønsker du at købe porto igennem TSW. Køber du din egen beder vi om er at meddelelsen skal gives pr. Mail: info@thesustainablewardrobe.dk

Husk at angive ordrenummer i mailen. Send os en mail hvor i du skriver:

    • Retur + dit ordrenummer i emne feltet 
    • Årsag til returnering (Grunden til at vi beder om årsagen, er blot for at få feedback. Måske kan vi gøre noget bedre eller give dig flere informationer om produktet. Del det gerne med os!) 

Adresse:

Design Hub, THE SUSTAINABLE WARDROBE 

Bredgade 45, st th 

7400, Herning

Pakken skal sendes til adressen. Pakker der bliver sendt til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet. 

VIGTIGT

Varens stand, når du sender den retur. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du er ansvarlig for pakken, indtil vi modtager den. 


TILBAGEBETALING AF PENGE 

Vi behandler din returnering inden for 5 dage fra når pakken er modtaget. Beløbet vil blive tilbagebetalt til det kort du har betalt med. Forvent at modtage pengene inden for 2-4 dage. 

 

KLAGE

Vedrørende klager bedes du kontakte os på info@thessustainablewardrobe.dk 

så vi kan finde en løsning.


Mail: info@thesustainablewardrobe.dk

Telefon nr: 29 70 78 00


Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

 

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr